Астрология. Нумерология. Таро. Кабала. Магия

Намалена цена! Едно желание може да промени вашия живот Уголеми

Едно желание може да промени вашия живот

Гал Сасон, Стив Уейнстийн

9263

Нова

Книгата може да служи като пособие за всекидневни упражнения, които да ни приближат към самите себе си и към архетипните енергии на кабалистичното Дърво на живота. Тя предлага пътешествие по сферите на Дървото, съпроводено с медитации, митове, упражнения и философски разсъждения. По такъв начин можем да изпълним най-съкровените си желания, независимо какви са те.

Повече детайли

1 книга на склад

15,84 лв

-12%

18,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Година 2014
Издателство Кибеа
Град София
Страници 372
Корици меки
Формат среден
Състояние отлично

...откъси от книгата

Книгата “Едно желание може да промени вашия живот”, написана от Гал Сасон в съавторство със Стив Уейнстийн, е създадена на основата на богатата духовна информация, натрупана по време на неговите семинари. Причината за появата и е, че Гал намирал повечето от издадените преди това книги за прекалено сложни или традиционни. За да я напишат, авторите разшифровали записите от семинарите на Гал, така че да се получи нещо като “семинар в книга”.

Резултатът – истински интригуващ, новаторски подход към Кабала, при който авторите интегрират митология, научни изследвания и практически упражнения в една цялостна десетседмична програма, предназначена да насочи читателя както към материални, така и към духовни придобивки, независимо от неговата вяра или религия.

30 други продукти в същата категория: