Бизнес. Икономика. Реклама

Намалена цена! Наука за влиянието. Накарайте хората да кажат ДА Уголеми

Наука за влиянието. Накарайте хората да кажат ДА

Кевин Хоган

1995

Нова

„Превръщането на трудните неща в лесни за разбиране е едно от нещата, които правя.
Можете да разчитате на всичко, което прочетете в тази книга. Сложете си я в сейф в банката. Ако използвате тази книга в продажбите, рекламата, мениджмънта или каквото и да било друго, можете да сте сигурни, че тя ще ви помогне!”
Кевин Хоган

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Добави в списъка ми с желания

...откъси от книгата

Наука за влиянието е наречена от критиците Светия Граал на убеждението – най-доказаната в практиката система да превърнем всяко „не” в „да”. Ако искате:
- да продавате;
- да рекламирате;
- да преговаряте;
- да въздействате;
- да превърнете самия себе си в запазена марка - прочетете универсалните принципи за влияние в бизнеса и личните отношения.

Когато някоя компания трябва да сключи сделка, тя често вика Кевин, за да я сключи веднага. Той притежава честност, почтеност, сърце и е един от най-влиятелните умове на планетата. Прекарал голяма част от детството си в бедност, Кевин отрано се е научил как да продава, за да изкарва пари. Известен е с анализите на поведението на популярни фигури от Белия дом. Преподава техники на въздействие и убеждение на мениджъри на Майкрософт, Боинг, Старбъкс, 3М и други пазарни лидери. Един от най-търсените и високо платени лектори в областта.

30 други продукти в същата категория: