Духовни учения

Намалена цена! Воинът на светлината Уголеми

Воинът на светлината

Паулу Коелю

118

Употребявана

"Воинът на светлината" представлява сборник от размисли и притчи - есенцията на житейската философия на Паулу Коелю. Според него във всеки от нас живее един воин на светлината, способен да се бори за своите мечти.....

Повече детайли

1 книга на склад

13,50 лв

-10%

15,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Обсидиан
Година 2002
Страници 157
Корици твърди
Състояние много добро
Забележки Подчертан с молив текст

...откъси от книгата

....Воинът на светлината не прекарва дните си в опити да играе ролята, която другите са избрали за него. Той не си губи времето в слушане на провокации, защото има призвание, което трябва да следва. Воинът на светлината осъзнава грешките си, но също така съзнава своите качества. Воинът на светлината винаги дава най-доброто от себе си, но изисква същото и от другите. За воина не съществува невъзможна любов.
"Воинът на светлината" е покана към всеки от нас да изживее мечтите си, да приеме несигурната страна на живота и да осъзнае и приеме своя уникален и единствен Път в живота. Докосвайки сърцата и душите ни, авторът ни кани да поемем Пътя на воина: този, който оценява чудото да си жив, който приема поражението и когото изпитанието превръща в човека, когото е искал винаги да бъде.

30 други продукти в същата категория: