Духовни учения

Намалена цена! Даоистки сексуални тайни Уголеми

Даоистки сексуални тайни

Мастър Дзиен Цетнерсан

7829

Нова

Според древните източни традиции даоистките сексуални тайни са в основата на човешкото щастие и хармония. Те са били разработвани в продължение на векове. Безброй майстори - даоисти са ги използвали за диагностика, терапия и лечение на различни болести.

Повече детайли

1 книга на склад

13,60 лв

-15%

16,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Година 2006
Издателство Шамбала
Град София
Страници 400
Корици меки
Формат среден

...откъси от книгата

Мистър Дзиен Цетнерсан работи повече от 30 години в областта на Традиционната китайска медицина. Той е признат и уважаван международен майстор по Карате, член на Световната организация по Акупунктура в Пекин и практикуващ цигун терапевт.
С много любов той отправя към своите читатели следното послание: "Казвайте си всяка сутрин: "Поздравявам този ден със сърце, пълно с любов, затова ще успея във всичко". След това си кажете мълчаливо: "Аз обичам сексуалността и вече не се страхувам от нея".
Тази забележителна книга разкрива пред читателя съкровените тайни на “нефритовия ствол” и “нефритовата врата”, които символизират обмена между мъжката и женската енергия. Безкрайната мощ на тази извечна жизнена сила е илюстрирана с много енергийни упражнения.

30 други продукти в същата категория: