Фантастика. Фентъзи

Намалена цена! Вселенските Повелители Кн1: Щурмът на рептилите Уголеми

Вселенските Повелители Кн1: Щурмът на рептилите

Джейн Колдфайър

9802

Нова

Близкото бъдеще. Човечеството е на прага да открие нов енергиен ресурс, с който ще може да пътува на далечни космически разстояния и да колонизира нови планети.
Капитан Дейвид Брайтън е изпратен с модерния кораб "Еспеда" до четвърти галактически квадрант, където трябва да проведе серия изследователски мисии и да вземе проби от чуждоземния "инфариум".

Повече детайли

1 книга на склад

15,30 лв

-10%

17,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Година 2016
Издателство MBG-BOOKS
Град София
Страници 478
Корици меки
Формат среден

...откъси от книгата

На борда е и неговата близка приятелка и опитен лейтенанст - Ирейн Фолкхярт, която е напуснала военните редици и от три години работи като учен.

Между двамата тъкмо започва да се възражда любовта, когато корабът им е атакуван от драконоподобната раса на рептилите- древни, могъщи и изключително интелигентни същества, които планират човешкото унищожение. Двамата човеци са принудени да оцеляват на враждебните рептилски светове. Там обаче Брайтън и Ирейн срещат нови приятели, опознават нови вселенски общества и се изправят пред нови, още по-глобални проблеми... които засягат не само бъдещето на Земята, но и на цялата разумна Вселена.

Гмурнете се заедно с тях в шеметния водовъртеж на съдбата! Изследвайте опасните дълбини на безбрежния Космос и станете част от съвременното общество на древните дракони!

30 други продукти в същата категория: