Окултни романи

Намалена цена! Свещеното пътуване на мирния войн Уголеми

Свещеното пътуване на мирния войн

Дан Милман

911

Нова

Тази книга е свещено пътешествие, което всички ние споделяме, пътешествие към Светлината, която сияе в сърцата ни.

Повече детайли

1 книга на склад

11,90 лв

-15%

14,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Юнивърс, нОВА ЕПОХА
Година 2004
Град София
Страници 242
Корици меки
Забележки много добро състояние

...откъси от книгата

След огромния световен успех на Пътят на мирния войн, следващата книга на Дан Милман отвежда читателя на мистериозно пътешествие из тайните на ума, тялото и духа, отварящо вратата на съзнанието към едно по-дълбоко разбиране за живота.

Въпреки всичко, което научава след четири години обучение със Сократ стария войн, Дан Милман е изправен пред личното си поражение и нарастващо чувство на безсилие. Разочарован от своя живот, неспособен да изглади противоречията между знанията и действията си, Дан започва пътешествие по света, за да преоткрие своя източник на вдъхновение... По време но таво странстване среща загадъчна жена-шаман в Хаваите. Тя му разкрива тайните на кахуна-шаманите, владеещи способността да общуват с растенията, животните и природните сили. Изнася пред него учението за Трите същности и го отвежда до Кулата със седемте етажа...

В светове на сенки и светлина Дан се сблъсква с вът-решни духовни изпитания, морални предизвикателства, шокиращи открития и незабравими човешки характери, изкачвайки се по войнския път до Мъдростта и Мира.

Тази книга е не само литературен шедьовър. Това е свещено пътешествие, което всички ние споделяме, пътешествие към Светлината, която сияе в сърцата ни.

30 други продукти в същата категория: