Себепознание. Самоусъвършенстване

Намалена цена! Силни в слабите места Уголеми

Силни в слабите места

Ричард Коен

672

Нова

Ричард Коен е на 25 години, начинаещ телевизионен журналист, когато лекарите му поставят диагнозата множествена склероза, и вече 30 години се бори с нея.

Повече детайли

1 книга на склад

11,70 лв

-10%

13,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Жануа 98
Година 2008
Град София
Страници 380
Корици меки

...откъси от книгата

На два пъти за една година му откриват и рак на дебелото черво. Коен прекарва голяма част от живота си, като отрича страшната МС, от която страдат баща му и баба му. За да се защити от постепенно убиващата го болест, дори във влошено физическо състояние той поема твърде опасни предизвикателства. Това са професионалните му ангажименти в Ливан, в Полша, местните президентски кампании. Ричард Коен е носител на престижни награди в областта на телевизионната журналистика, между които три награди "Еми".
В първата си книга - "Отвъд обозримото", той описва собствената си борба за живот.
В "Силни в слабите места" проследява и пресъздава З години от всекидневието на петима "силни в слабите места". Хора с тежки, нелечими диагнози, които живея, обичат и страдат като всички нас и в същото време със своя дух ни учат как по-пълноценно да живеем тук и сега. В края на книгата читателят има сериозни основания да се замисли дали героите, или ние, така наречените здрави, живеем по-пълноценно, вълнуващо и достойно.

30 други продукти в същата категория: