Стопанство

Енциклопедия на богатата реколта. Всички тайни на опитния градинар Уголеми

Енциклопедия на богатата реколта. Всички тайни на опитния градинар

Галина Кизима

5607

Нова

Книгата "Енциклопедия на богатата реколта. Всички тайни на опитния градинар" съдържа най-изчерпателната информация за отглеждането на плодове и зеленчуци: особености на зеленчуковите култури, техните нужди и капризи, препоръки с описания стъпка по стъпка - отглеждане на разсад, ефективни и безопасни средства и начини за защита от вредители и болести. Авторът разкрива също и тайните за получаване на отлични реколти с изразходване на минимални усилия и време.

Повече детайли

2 книги на склад

12,99 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Паритет
Година 2017
Град София
Страници 232
Корици меки
Формат среден

...откъси от книгата

"Не копай!", "Не плеви!" и "Не поливай!" - това са основните тези на най-новия, революционен начин за отглеждане, предложен от известен градинар-практик с 55-годишен стаж.

Вероятно подобен начин на "борба за реколта" изглежда странен и неприемлив, но не бързайте да си правите изводи. Неговото действие вече е доказано от самия автор и стотици хиляди нейни последователи, голяма част от които навремето са се отнасяли скептично към призивите на прочутата градинарка. Следвайки съветите на Галина Кизима, ще намерите отговора на изглеждащия неразрешим въпрос: "Как да работиш по-малко, но да получаваш повече?".

30 други продукти в същата категория: