Тайни. Загадки. Свръхестествено

Намалена цена! Странни електромагнитни явления Уголеми

Странни електромагнитни явления

Луис Прауд

14920

Нова

Съдържание:

За костенурките, кравите, мишките и хората
Електромагнитният пулс на живота
Алергия към електричеството
Огън от небето
Преобразени от мълнии
Електрически хора и полтъргайст агенти
Петата сила

Повече детайли

1 книга на склад

14,45 лв

-15%

17,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Атеа
Година 2016
Град София
Страници 335

...откъси от книгата

Живеем в околна среда, проникната от естествени и изкуствени източници на електромагнитна енергия, а и самите ние сме електромагнитни същества. И тъй като продължаваме да замърсяваме, променяме както електромагнитната среда, така и себе си, това води до нарушаване на психичното ни равновесие. Тази увлекателна и полемична книга показва как всички неща от всекидневните до мистериозните са обвързани помежду си чрез една огромна и напълно невидима електромагнитна мрежа. Книгата разглежда екстрасензорните възприятия, полтъргайст безредиците, психокинезата, електрическите хора, НЛО и други паранормални явления от електромагнитно естество. Чрез по-разкрепостено виждане за света и науката предлага обяснение на изкуствените и несвойствени за природата енергии, които сме въвели в околната си среда, за съществуването и разбирането на паранормалното. Интригуваща книга, в която са намерили баланс научни изследвания и енигматични проучвания на квантовите полета, парапсихологията и електричеството на тялото. Понякога природните явления водят и до свръхестествени последици.

"Странни електромагнитни явления" изследва въпроси, като:

  • Притежават ли човешките същества магнитно шесто чувство, подобно на домашните гълъби?
  • Дали изкуствените електромагнитни полета, излъчвани от електропроводите, постепенно увреждат здравето ни?
  • Могат ли удар от мълния или тежък токов удар да отключат странни психически способности у човека?
  • Как някои учени обясняват факта, че кълбовидната мълния може да минава през стени, да прониква в стаи през ключалки и да проявява признаци на интелигентно поведение?


Луис Прауд е писател и изследовател на аномални и паранормални явления. Той е роден в отдалечения град Лора, Южна Австралия, но прекарва по-голямата част от детството си в Тасмания и в селските северни райони на Нов Южен Уелс. Едни от най-ранните му и най-съкровени спомени са как гледа баща си да провежда научни експерименти в задния двор на дома им, използвайки бубините на Тесла и други електрически приспособления и устройства. Той е единственият човек в историята, получил от учителя си в гимназията наградата Паразитна психология за постоянно нарушаване на дисциплината в клас със забележки за парапсихологията. Прауд учи в Кралския технологичен институт в Мелбърн. В първата си книга Тъмните прониквания изследва преживяванията в паранормалната природа на сънната парализа, а когато е само 20-годишен, е оценен от Колин Уилсън като един от най-проницателните коментатори на паранормалното през последните години. Втората му книга е със заглавие "Тайното влияние на Луната: извънземен произход и окултни сили" и е международен бестселър. Статии на Луис са публикувани в списанията "New Dawn", "Paranormal", "FATE" и "Nexus". Бил е интервюиран и е участвал в програми, като "VERITAS Radio", "Paranormal Realms" и предаването на Уитли Стрибер "Dreamland". В момента живее в Дарвин, Северна територия - град, известен с наблюдаването на зрелищни светкавици и мълнии. В свободното си време обича да гледа научнофантастични филми, да чете научнофантастични романи и да разглежда албуми с природна фотография в компанията на своята съпруга.

Отзиви

Оценете книгата

Странни електромагнитни явления

Странни електромагнитни явления

Съдържание:

За костенурките, кравите, мишките и хората
Електромагнитният пулс на живота
Алергия към електричеството
Огън от небето
Преобразени от мълнии
Електрически хора и полтъргайст агенти
Петата сила

Оценете книгата

30 други продукти в същата категория: