Тайни. Загадки. Свръхестествено

Намалена цена! Тайните на великите пирамиди Уголеми

Тайните на великите пирамиди

Владимир Бабанин

16008

НоваНа читателя предстои пътешествие в света на историческите загадки, свещената геометрия и астрономия, ще бъдат осветлени и част от обширните знания, които са притежавали древните, за да общуват и извън пределите на планетата Земя. Владимир Бабанин разказва и за извънземните цивилизации, които получават информация за Земята с помощта на пирамидите, дава описание на различните видове инопланетяни, за последните им посещения, както и начинът, по който те общуват помежду си.

Повече детайли

1 книга на склад

18,00 лв

-10%

20,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Дилок
Година 2004
Град София
Страници 509
Състояние много добро
Забележки Пожълтявания на първите и последните няколко страници от съхранение.

...откъси от книгата

Защо са построени пирамидите? Какво ниво на знания е било необходимо, за да бъдат построени те? Каква роля изпълняват камерите, саркофазите и мумиите? Изследвайки многобройните величествени и монументални пирамиди в Африка, Азия и Америка авторът излага хипотези, които поразяват със своята задълбоченост и оригиналност. Ето една от тях: стъпаловидните пирамиди разкриват същността на човешката еволюция и предстоящата духовна трансформация.

Отзиви

Оценете книгата

Тайните на великите пирамиди

Тайните на великите пирамидиНа читателя предстои пътешествие в света на историческите загадки, свещената геометрия и астрономия, ще бъдат осветлени и част от обширните знания, които са притежавали древните, за да общуват и извън пределите на планетата Земя. Владимир Бабанин разказва и за извънземните цивилизации, които получават информация за Земята с помощта на пирамидите, дава описание на различните видове инопланетяни, за последните им посещения, както и начинът, по който те общуват помежду си.

Оценете книгата

30 други продукти в същата категория: