Тайни. Загадки. Свръхестествено

Намалена цена! Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така Уголеми

Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така

Боб Фрисъл

838

Употребявана

В книгата се говори за реалностите отвъд нашето трето измерение, езотеричния смисъл на паметниците на Марс, изместването на полюсите, сакралната геометрия, праничното дишане, тайното правителство и завършването на този планетен цикъл.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Добави в списъка ми с желания

Издателство Екслибрис
Година 2003
Страници 240
Корици меки
Състояние отлично

...откъси от книгата

“Едва ли има книга с по-подходящо заглавие от тази. Тук ще намерите всичко ­ Сивите, Издигнатите учители, безплатната енергия, житните кръгове, рибъртинг, земните катаклизми, Голямата пирамида, тайните колонии на Марс. Но колкото и невероятно да звучи половината от съдържанието, добронамереността и духовните цели на автора са толкова заразителни, че превръщат книгата в едно приятно изживяване”.
– Джей Кини, Wired

“Достъпно ръководство за разширяване на съзнанието и еволюционен прогрес, което преизказва древните познания за света и ни напомня, че сме духовни същества... Фрисъл изгражда разказа си около преживяванията на Друнвало Мелхиседек, “преселник” в чуждо тяло, пристигнал от 13-тото измерение на Земята през няколко превъплъщения – в този случай по договор с един земен човек през 1972 година... Част от мисията на Друнвало е да ни подсети, че можем да създадем в самите си себе си универсалния модел на сътворението – нашата лична меркаба, която е машина за пътуване във времето и пространството, и с нея да улесним еволюцията както на съзнанието си, така и на планетата Земя.”
– Nexus

30 други продукти в същата категория: