Трилъри. Криминални. Ужаси

Промоции

  • Avenger
    Avenger

    A heart-stopping novel of murder and...

    10,80 лв -10% 12,00 лв
Намалена цена! Media Sapiens: Битката за третия мандат Уголеми

Media Sapiens: Битката за третия мандат

Сергей Минаев

1824

Употребявана

Авторът на "Духless" хвърля бомба в света на медиите с роман, написан в неподражаемия му стил - достъпно, с циничния език на улицата. И една обикновен ще се радва да го прочете.

Повече детайли

1 книга на склад

5,95 лв

-15%

7,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Година 2007
Издателство Персей
Град София
Страници 311
Език български
Корици меки
Формат среден
Състояние много добро

...откъси от книгата

Запознайте се с Антон Дроздиков - млад, интелигентен, циничен и напорист специалист във Фонда за ефективна политика. Една от задачите му е да пише речите на политиците, които са на власт. И той не измисля нищо по-добро от това: да адаптира към съвременността речите на Гьобелс, министърът на пропагандата на Третия райх. Когато това е скандално разкрито, Антон е уволнен и заплашен, че отсега нататък светът на медиите ще е затворен за него. Но той поглежда към телевизора и казва като същински медиен терминатор: "I'll be back!"
Шансът му за реванш настъпва, когато получава неустоимо предложение от загадъчен мъж с огромно влияние. Той му предлага да оглави медийния щаб на опозицията срещу президента Путин, който се готви за третия си мандат...

Нали знаете как постъпвахме в училище, когато учениците пишеха в тоалетната срещу някого, който ги е обидил, гадости от сорта на: "Коля Соколов е чекиджия и лайняр"? А сега учениците бяха пораснали и вместо стените на тоалетните използваха средствата за масова информация. Между другото, последните и без това отдавна се бяха превърнали в кенеф, но това е друга история.

30 други продукти в същата категория: