За да поръчате книги можете да се обадите на посочения телефон, показан най-долу (директен и бърз начин без да въвеждате лични данни)  или през сайта.

Ако поръчвате през сайта е добре  да  направите регистрация. Възможна е и  поръчка  без регистрация, като гост.

Как се поръчва:

1.  Добавяте книгата към количката (бутона за добавяне е в дясната страна на страницата на избраната книга). Може да промените бройките от бутоните + и - над бутона за добавяне.

2. В отворения нов прозорец може да изберете да продължите пазаруването или да платите чрез съответните бутони. Когато сте приключили с пазаруването и натиснете <Плащане> се отваря нов прозорец - състояние на количката. Тук виждате книгите, които сте пазарували, като бройките на всяка може да промените с + и - , а от книга може да се откажете чрез бутона най-вдясно- кошчето. Под книгите виждате калкулирани цената на всички книги, цената на доставка и най-отдолу е общата цена, която ще трябва да заплатите.

По-надолу <т.1Профил> може да изберете между <Поръчай като гост> и <Регистрирайте профил>. Задължителни са полетата с *, като имела трябва да е актуален, за да може да получите известие, че сайта е приел поръчката Ви и тя се изпълнява. Ние няма да изпозваме данните ви за реклама, споделяне с други колеги и т.н.

На същата страница, <т.2 Начини на доставка>, може да промените къде да се достави поръчката. Автоматично по горе се калкулира новата цена на поръчката.

3. Финализиране на поръчката.Става най-долу от <3т.Изберете метод за плащане.> След като активирате бутона за наложен платеж се отваря нов прозорец <Потвърждаване на поръщката>. Ако сте съгласни с общата стойност, потвърждавате поръчката от зеления бутон.

След като сте потвърдили поръчката на сайта, трябва да излезе нов прозорец със съобщение, че поръчката е потвърдена. Също трябва да получите имел на пощата, която сте въвели, че поръчката ви е потвърдена и се обработва. Когато това е изпълнено, поръчката ви е приета от сайта. Ако нямате имел, т.е. поръчката не е регистрирана от сайта, проверете въведената от Вас информация. Ако пак не се получава, можете да ни  пишете  от Контакти или да ни се обадите на телефона за да поръчате директно.

Преди да Ви изпратим поръчката, обикновено се обаждаме на вашия телефон, за да се уточнят някои подробности свързани с доставката, състоянието на книгите и т.н.

СЪСТОЯНИЕ НА КНИГИТЕ:

Снимките, които предлагаме за книгите почти във всички случаи са актуални и от тях е видно външното състояние.

1. Нова - книгата е нова, неупотребявана. Ако има някакви дефекти се упоменават  най-отдолу в <Забележки>.

2. Употребявана: Указва се в <Забележки>:

*Отлично състояние: книгата е без видими външни и вътрешни дефекти , без надписи, близка до нова.

*Много добро състояние: книгата е с малки забележки по външния вид, леко захабяване, възможно е да е надписана вътре и т.н.

*Добро състояние: книгата е със следи от употреба, подчертавано вътре, но без повреда на текста, илюстрациите и т.н.

*Задоволително: книгата няма добър външен вид, може да има намачкани или мокрени корици или страници, като обаче няма липсващ или нечетлив текст.

Ако срещнете затруднения при поръчването на книги от каквото и да е естество, за заявка на изчерпани книги или други книги, които не са налични на сайта, може да ни се обадите. Разполагаме с възможности да търсим книги в складове на наши колеги, др.книжарници и т.н.


Поръчката се заплаща с наложен платеж, плаща се на куриера преносител или в офиса на куриерската фирма при получаване на поръчката.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма „Еконт-Експрес” или Български Пощи. Възможна е доставка и с друг куриер по ваше желание.

 

Начин на доставка и разплащане:


1. До офис на Еконт. Избира се опцията "Еконт Офис" от т.2. Начини за доставка.

 • Цена – 3.90 лв.

 • Плащане – при получаване на поръчката, чрез наложен платеж;
 • Срок за доставка – 2-5 работни дни от момента на поръчване.

   

Вашето съдействие за по-бърза доставка:

 • Намерете най-близкия адрес на куриерската фирма, до вашия дом
 • или рабтно място.

2. До адрес с Еконт (Избира се опцията "Еконт Адрес от т.2. Начини за доставка.)

 • Цена4.90 лв. (до населено място с офис на Еконт)

 • Цена - 5.90 лв. (до населено място без офис на Еконт)

 • Плащане – при получаване на поръчката, чрез наложен платеж;
 • Срок за доставка – 2-5 работни дни от момента на поръчване.

Вашето съдействие за по-бърза доставка:

 • Осигурете присъствие през работно време 9 -17 часа;
 • Отбележете удобен ден за получаване на Вашата покупка:
 • Посочете подходящ адрес за доставка;
 • Дайте най-пълен адрес за доставка.

 

 1. 4. Безплатна доставка (до офис):

 • При поръчка над 48,00 лв за България.

  За гр. Варна пратката може да получите:

  >>> книжарница "Книгите"- ул. „Неофит Бозвели" 5; 

  >>> на уговорена лична среща в центъра на града.

     

5. Доставка за чужбина.

Възможна е доставка от сайта за чужбина, но цената за доставка и другите подробности се договарят след проучване на транспорта за конкретната страна. В този случай, при постигане на съгласие, предварително се изпращат парите за поръчката, след което  тя се  изпраща.

 

При нас може да правите специални поръчки!

Ако желаете да получите определено издание, което не е налично на сйта  изпратете подробно описание

(заглавие, автор, издателство, год. на издаване и т. н.) на e-mail:Контакти

Ще съобщим на вашия e-mail адрес подробности за вашата поръчка.