Духовни методи. Практики

Промоции

Намалена цена! Молитвеник - Петър Димков Уголеми

Молитвеник - Петър Димков

Петър Димков

554

Нова

Молитви за всеки ден, за изцеление и здраве, за ограждане против бесове и духове, против черна магия, за изпълнение на добри желания, символи от Новото Учение, Библията и Корана.

Повече детайли

3 книги на склад

7,20 лв

-10%

8,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Година 2009
Издателство Астрала
Страници 183
Език български
Корици меки

...откъси от книгата

Молитвите и формулите в този сборник са съкровен израз на живота ма хиляди хора за продължителен период от време. Те са проверени на дело. Псалом 91, написан и зашит в якички на шинели, положен вкъщи, е спасявал хора от куршуми и бомби. Молитвите не са просто ритуал, а начин на съществуване, здраве, дълголетие, състояние на духа. Езикът на Бялото Братство е молитвен. "Животът е нпрекъснат, казва Учителя Беинса Дуно, затова и общението с Бога трябва да е непреривно - и когато сме будни, и когато спим."

"Болен сте. Такова е положението, че никой не може да ви помогне. Казвате си: "Господи, оправи ме, отсега аз ще посветя целия си живот на Тебе, ще работя за Тебе, остави ме да поживея на Земята." Ако вие направите истинска изповед, ще настане подобрение." (Беинса Дуно)

"Молитвата повишава вибрациите на човешката аура, а чрез това човек ставя неуязвим за по-низшите околни влияния." (Беинса Дуно)

"Всякога, когато завършвате молитвата си, накрая казвайте следната заключителна формула: "Господи, всичко това да бъде за Твоя слава и за благото на моята душа." Ще ви дам едно правило: след всяка молитва оставайте известно време в мълчание, за да възприемете каква благословия ще ви даде Бог." (Беинса Дуно)


Петър Димков (1996-1981) е големият лечител, помогнал безвъзмездно на хиляди хора. Дългогодишен офицер, патриот, възстановява Аспаруховият вал и спасява къщата на Левски от разрушение. Духовното му присъствие е трайно: автор е на капиталния труд "Българска народна медицина", на "Хигиена и лекуване на душата" и "Очна диагноза" (Астрала 1999). Личният молитвеник на лечителя в три екземпляра е завещан на неговите потомци. Днес той е достъпен и за българските читатели.

30 други продукти в същата категория: