Книги за жената

Намалена цена! Вярвай в себе си! Уверените жени могат всичко Уголеми

Вярвай в себе си! Уверените жени могат всичко

Луиз Хей

2510

Нова

1 книга на склад

9,00 лв

-10%

10,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Година 2007
Издателство Слънце
Град София
Страници 156
Език български
Корици меки
Формат среден
Тегло 0.162

...откъси от книгата

Вдъхновяваща и проникновена,  книгата на Л. Хей е побрала мъдростта и опита на една от най-ярките представителки на движението за себепознание и самопомощ. Нейните послания за обич, вяра и кураж ще помогнат на всяка жена да преобрази живота си и да осъществи пълноценно духовния си потенциал.
Всяка глава разглежда важни теми от света на съвременната жена като взаимоотношенията с противоположния пол, майчинството, женското здраве и сексуалност, финансовата сигурност, различните житейски етапи. Авторката разкрива силата на позитивното мислене, което е ключът към постигането на богатството и пълнотата на Живота. Многобройните положителни мисли за всекидневна медитация и самоусъвършенстване помагат за развиване на умението да се грижим за своята душевна хармония и благополучие.
"Вярвай в себе си! Уверените жени могат всичко" бележи дългоочакваното завръщане на Луиз Хей сред българските читатели. Книгата съдържа есенцията на житейската философия и духовните уроци на авторката, но този път, отправени специално като жест на обич и грижа към всяка жена.

30 други продукти в същата категория: