Публицистика. Документалистика

Търговия с душите ни Уголеми

Търговия с душите ни

Марко Пицути

851

Нова

Подробен и задълбочен анализ за истинската роля, която имат тайните общества в хода на историята.

Повече детайли

1 книга на склад

22,00 лв

Добави в списъка ми с желания

ИздателствоАтеа
Година2014
Страници458
Езикбългарски
Корицимеки

...откъси от книгата

Много въпросителни по отношение на големите обрати в историята тук намират своите еднозначни отговори. Непубликуваните досега документи и материали убедително доказват как едно правителство в сянка, управлявано от международните финансови кръгове, отдавна координира действията и програмите на представителите с различна политическа ориентация, за да реализира плановете си за абсолютна власт и глобализация на света.

Става дума за онова, което масонството нарича Нов световен ред - вековен план, който предвижда съсредоточаването на всички ресурси на планетата в ръцете на малък елит от супербанкери.

Познавайки задкулисните игри и целите на тайните общества, към които са принадлежали и принадлежат и до ден днешен всички по-значими личности, можем да си обясним процесите от миналото, настоящето, а може би и от обозримото бъдеще.

Големите идеологии – илюминизъм, либерализъм, комунизъм, националсоциализъм, са замислени в една и съща мрачна лаборатория на идеи. Каймакът на обществото е свързан по един или друг начин с масонски или парамасонски структури: Бохемиан клуб, Съвет за външни отношения, Кралски институт по международни въпроси, групата Билдерберг и т. н. Организации, към които трябва на всяка цена да принадлежиш, ако искаш да влезеш в “стаята с бутоните”.

Отзиви

Оценете книгата

Търговия с душите ни

Търговия с душите ни

Подробен и задълбочен анализ за истинската роля, която имат тайните общества в хода на историята.

Оценете книгата

30 други продукти в същата категория: