Себепознание. Самоусъвършенстване

Любов, Любов, Любов. Мощта на приемането Уголеми

Любов, Любов, Любов. Мощта на приемането

Лиз Бурбо

1042

Нова

Безусловната любов и приемането разрешават всеки проблем. Това е книга, която изследва задълбочено тази велика истина и ви дава начините, за да го постигнете.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Добави в списъка ми с желания

Издателство Лик
Година 2010
Град София
Страници 238
Език български
Корици меки

...откъси от книгата

Всеки ден преживяваме множество ситуации, някои от които се оказват трудни за приемане и пораждат конфликти, болести или недоволства.
Благодарение на много преживени истории, тази книга ни води по път, по който по-леко да преживеете тези ситуации в собствения си живот. Тя предлага особен акцент на приемането на болестта, смъртта, старостта, загубата, изборите на нашите близки, физическия вид, слабостите, раните... И как да приемем това, което може да ни се стори неприемливо. Следвайки развитието на героите, ще откриете необикновените ползи, резултат от голямата мощ на истинската любов и на приемането. Ще можете също така да направите разлика между "приемам", "подчинявам се" и "разбирам" и да откриете различните лица на любовта - синовната любов, братската любов, родителската любов, интимната любов, приятелската любов, притежателната любов, любовта - страст, безусловната любов...
Тази уникална книга ще ви направи по-чувствителни и ще ви бъде опора в различните ситуации, които ще срещнете през живота си.

Съдържание:

Благодарности
Увод
Консултацията
Различните лица на любовта
Да приемеш избора на близките си
Практически начини за приемане
Да приемеш да имаш повече или по-малко от другите
Да приемеш загубата
Да приемеш болестта
Да приемеш старостта и смъртта
Да приемеш раните
Да приемеш състоянието на планетата
Да приемеш другите
Любовта с главно "Л"
Етапи на помирение с другия и на прошка към самия себе си

30 други продукти в същата категория: