Фантастика. Фентъзи

Намалена цена! Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Морето на чудовищата Уголеми

Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Морето на чудовищата

Рик Риърдън

1978

Употребявана

Втора книга от поредицата: Пърси Джаксън и боговете на Олимп.

Повече детайли

1 книга на склад

7,20 лв

-10%

8,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Егмонт
Година 2012
Град София
Страници 288
Език български
Корици меки
Формат среден
Състояние много добро

...откъси от книгата

Пърси Джаксън не е обикновено момче. Той е син на бог и всякакви чудовища го преследват, за да го убият. Но това не е единственият му проблем. Най-неочаквано Пърси открива, че има брат – най-грозният, най-тромавият, най-страхливият дангалак в цялото училище. Двамата, заедно с Анабет, ще трябва да преодолеят куп неприятности и страхотии, да прекосят Морето на чудовищата, да попаднат на Острова на сирените, да се избавят от магиите на Цирцея и още много, много, преди да откраднат Златното руно...

Ще се справят ли, или този път коварството на Кронос ще надделее?

"Сините ѝ очи се впиха в моите и изведнъж разбрах каква е била целта на намирането на Златното руно, на отравянето на дървото и на всичко останало. Кронос го беше направил, за да вкара нова фигура в играта – „нова възможност да контролира предсказанието“.

Дори Хирон, Анабет и Гроувър, които би трябвало да се радват най-много от всички, бяха твърде смаяни и потиснати от мисълта какво можеше да означава това. А аз държах в обятията си девойката, която щеше да се превърне или в най-добрия ми приятел, или в най-злия ми враг.

– Аз съм Талия – рече тя. – Дъщеря на Зевс."

30 други продукти в същата категория: