Книги за жената

Намалена цена! Как да си върнем любимия в 13 стъпки Уголеми

Как да си върнем любимия в 13 стъпки

Мая Живкова

1012

Употребявана

Успяват да си върнат любовта хората, които вярват, че това е възможно и не се предават. По същия начи тези хора постигат успех и в другите области от живота си.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Добави в списъка ми с желания

Година 2011
Град София
Страници 188
Език български
Корици меки
Забележки отлично състояние

...откъси от книгата

Написах тази книга, защото съм от хората, които успяват да превърнат раздялата във временна раздяла. Имала съм няколко сериозни и продължителни връзки, във всяка от тях е идвал момент на раздяла и във всяка от тях аз съм успявала да си върна любовта. Днес тези хора са мои приятели, може би най-добрите ми приятели. И въпреки че отношенията ни вече са различни, всички тези мъже, които някога са взели решение да продължат живота си без мен, днес очакват само една моя дума, за да се върнат в живота ми.

Една раздяла е просто препятствие, което обичащите хора могат да разрешат. А всеки разрешен проблем сближава още повече хората.

В тази книга съм споделила всичко, което съм научила за любовта в продължение на много години. Всяка стъпка от нея ще ви покаже психологични тайни, които ще ви помогнат да предприемете правилни стъпки към любимия си човек и ще ви сближат отново. Всяка от тези стъпки ще ви помогне да разберете по-добре проблемите, които са довели до раздяла или охлаждане на отношенията ви, а след като веднъж ги осъзнаете, вие няма да ги повтаряте и ще ги избегнете в бъдеще. Това е единственият път към изграждане на по-хармонични отношения.

30 други продукти в същата категория: