Здраве. Самолечение

Шуслерови соли за деца Уголеми

Шуслерови соли за деца

Графиня Ангелика Волфскийл фон Райхенберг

365

Нова

Удобен и практичен наръчник за лечение на най-често срещаните заболявания от раждането на детето до тинейджърска възраст. За всеки родител, който търси щадящо лечение, както на ежедневни неразположения, така и на остри и хронични болести.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Добави в списъка ми с желания

Година 2014
Издателство Сиела
Страници 319
Корици меки

...откъси от книгата

Книгата дава основни познания относно биохимията на д-р Вилхелм Шуслер и методите на лечение с помощта на 12-те минерални соли, както и конкретни насоки за лечение на над 200 симптоми и заболявания, сред които алергия, астма, стомашно-чревни неразположения, заболявания на дихателните пътища, шарки, главоболие, хрема, екземи, колики, нарушения на апетита, анемия, проблеми със съня и неспокойство при бебетата, отслабена имунна система и други.


Приложение А е посветено на спецификата на детското хранене от самото раждане. Съдържа изчерпателни съвети за здравословното детско меню и рецепти за ежедневието, както и рецепти за диетично хранене при необходимост.
Приложение Б запознава читателя с допълнителна полезна информация относно сериозни заболявания като диабет, муковисзидоза, синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност и състояния като страхове и тревожни разстройства в детска възраст и др.

30 други продукти в същата категория: