Окултни романи

Намалена цена! Учението на дон Хуан. Една отделна реалност. Пътуване към Икстлан Уголеми

Учението на дон Хуан. Една отделна реалност. Пътуване към Икстлан

Карлос Кастанеда

1273

Нова

Първите три книги на Карлос Кастанеда — „Учението на дон Хуан", „Една отделна реалност" и „Пътуване към Икстлан", образуват един завършен цикъл и са забележителен духовен пътепис на посвещаването на автора в една необикновена реалност, която съществува успоредно с нашата.

Повече детайли

2 книги на склад

29,75 лв

-15%

35,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Прозорец
Година 2003
Страници 782
Език български
Корици меки
Забележки Една нова и една употребявана книга. Употребяваната е в много добро състояние, надписана в началото.

...откъси от книгата

Пътешествието, напътствано от индианския магьосник дон Хуан, което е започнало с любопитството на автора като антрополог към използването на халюциногенни растения, го отвежда към неизследвани глъбини на човешкото съзнание и необятните му възможности да възприема други светове.
И в последна сметка — към дълбоко осъзнаване на същия този свят на всекидневието, в който живеем. Или по думите на неговия учител дон Хуан:
„За мен светът е необикновен, защото е удивителен, страшен, тайнствен и неразгадаем; мен ме интересува да те убедя да поемеш отговорност, че живееш тук, в този чуден свят, в тази приказна пустош, в това приказно време.
Исках да те убедя, че трябва да се научиш да осъзнаваш всяко нещо, което правиш, защото ще останеш тук за кратко време, всъщност прекалено кратко, за да можеш да бъдеш свидетел на всичките му чудеса."

30 други продукти в същата категория: