Приложна психология

Намалена цена! Тайните на привличането. Законите на Вселената за любовта Уголеми

Тайните на привличането. Законите на Вселената за любовта

Сандра Ан Тейлър

835

Нова

Енергията е в основата на живота, тя е и в основата на умението ни да привличаме хората около себе си. Въпросът е да се научим да боравим с нея.

Повече детайли

Продуктът вече не е наличен

Добави в списъка ми с желания

Издателство Слънце
Година 2009
Град София
Страници 293
Корици меки

...откъси от книгата

Независимо дали става въпрос за връзката с любим човек, с роднини или с приятели, безспорен факт е, че добрите взаимоотношения с околните правят живота пълноценен. От какво зависи успехът на една връзка? По-романтичните натури биха казали, че това е въпрос на късмет или на щастливо стечение на обстоятелствата, според по-прагматичните са нужни взаимни компромиси и толерантност. Сандра Ан Тейлър залага на силата на личната енергия на всеки човек, която той проектира във времето и пространството около себе си. И независимо дали го осъзнаваме или не, именно характерът, посоката и силата на тази енергия определят какви хора срещаме през живота си, в кого се влюбваме и какви връзки изграждаме.
Енергията е в основата на живота, тя е и в основата на умението ни да привличаме хората около себе си. Въпросът е да се научим да боравим с нея. "Тайните на привличането" ще ви помогне да намерите ключа към вашето енергийно поле и ще ви научи как да го контролирате и управлявате. А това е много по-важно от начина, по който изглеждате, от интелекта или от финансовите ви възможности. Сандра Ан Тейлър е убедена, че човек може да "създава" съдбата си. И независимо дали сте обвързани или все още търсите сродната си душа и мечтаете за пълноценна връзка, вие имате силата да променяте енергията на взаимоотношенията си с околните и да се радвате на интимност, взаимност и на истинската любов, която заслужавате.

30 други продукти в същата категория: