Здраве. Самолечение

Намалена цена! Злоупотреба с хероин Уголеми

Злоупотреба с хероин

Георги Попов

864

Употребявана

Хероинът убива хора: убива поединично тези, които го употребяват, убива масово онези, които участват във войни с парите от продажбата му.

Повече детайли

1 книга на склад

9,90 лв

-10%

11,00 лв

Добави в списъка ми с желания

Издателство Стено
Година 1999
Град Варна
Страници 40
Език български
Корици меки
Забележки много добро състояние

...откъси от книгата

"Хероин " е книга за хероина - думата, зад която стоят множество въпроси, вещество, което става все повече и повече част от нашето ежедневие, явление, което се превръща в цивилизационен проблем. Хероинът убива хора: убива поединично тези, които го употребяват, убива масово онези, които участват във войни с парите от продажбата му.

Книгата е написана на професионален и достъпен език. Нейният основен принос е в това, че кратко и ясно дава информация откъде идва хероинът, как започва злоупотребата с него, какви са въздействията му върху човешката психика и биология. Изданието съдържа полезна информация и за основните подходи към уврежданията и проблемите, свързани с хероиновата злоупотреба. Намират се и полезни сведения за някои социални и правни аспекти, свързани и изводими от хероина.

Така тази книга става необходимо и полезно четиво за широк кръг читатели — лекари и психолози, юристи и полицаи, студенти и ученици, учители и родители. Тя е полезна и за хората, които имат проблем с хероина. Там те могат да видят себе си и с това да направят първата стъпка по трудния път на спасението. Накратко - добро и успешно начинание.

30 други продукти в същата категория: